Op zaterdag 18 juni vindt er aan de Hollandsche IJssel bij Eetcafé Rustwat een Haring Party met veiling plaats. Alle opbrengsten van dit evenement gaan naar drie goede doelen, te weten Roparun Team 82, ASVZ de Korenaer en Stichting Molen Windlust.

Voorafgaand aan het feest is er een wandeling waaraan iedereen kan deelnemen. De wandeling start vanaf Molen Windlust en gaat via Park Hitland naar de fundamenten van de Essenmolen en dan via Steenovens Klein Hitland weer terug naar Kortenoord, waar in Eetcafe Rustwat rond 16.00 uur de Haring Party en veiling starten.

Iedereen is van harte welkom op de Haring Party en kan mee bieden op de veiling. Wilt u deelnemen aan de wandeling, dan is het fijn als u zich vooraf aanmeldt via robertrosbergen@ziggo.nl. De wandeling kost € 7,50. Een broodje haring aan de finish bij het eetcafé is inbegrepen.

Gezocht: veilingitems

De organisatie zoekt nog naar items die kunnen worden geveild voor het goede doel. Dit kunnen goederen zijn, maar ook diensten of misschien heeft u wel iets heel unieks in de aanbieding?!

Neem contact op met Rob Rosbergen via robertrosbergen@ziggo.nl.of bel 0180-314060